Tule Uusix-verstaille Suvilahteen Muusix-lounasravintolaan apuohjaajaksi!

Muusixin apuohjaajan työhön sisältyy kuntouttavan työtoiminnan ja lounaskahvilatuotteiden valmistuksen ohjaaminen, asiakaspalvelu, tiskihuolto ja muut lounaskahvilan työtehtävät. Kahvilatyössä ovat tarpeen asiakaspalvelutaidot ja –henkisyys sekä ohjaustaidot. Catering- ja ravintola-alalla tarvitaan yhteistyötaitoja sekä järjestelykykyä ja ripeää otetta työhön. Työ on seisomatyötä, joten hyvä fyysinen terveys on tarpeen. Allergisuus ruoka- ja puhdistusaineille on haitaksi työssä toimimiselle. Työhön vaaditaan hygieniapassi.

Viikottainen työaika on 38 t 45 min maanantaista perjantaihin.

Työssä tarvitaan joustavuutta, sillä ruokapalvelutyöntekijä voi joutua siirtymään nopeastikin mitä erilaisimpiin tehtäviin.

Voit hakea paikkaa, jos olet helsinkiläinen työtön ja olet oikeutettu TE-toimiston myöntämään palkkatukeen. Työ alkaa elokuussa ja jatkuu määräaikaisena kahdeksan kuukautta.

Uusix-verstaat on Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen alainen kuntouttavan työtoiminnan yksikkö. Tarjoamme kuntouttavaa työtoimintaa helsinkiläisille, joiden työttömyys on pitkittynyt. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat välittäminen, yhteisöllisyys, oppiminen ja ilo.

Yhteydenotot sähköpostilla: Muusix työpajanohjaaja Seija Korpua, seija.korpua(at)hel.fi